1.png Csodacoach.hu - Coaching, Siker az üzletben és a magánéletben 2.png
bs1.png bs2.png bs3.png
side-icon.png Navigáció
blank.gif blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png

Kérlek "lájkold" a Facebookos oldalamat, köszönöm!


side-icon.png Bejelentkezés
blank.gif
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztrált?
IDEKATTINTVA regisztrálhat.

Elfelejtette a jelszavát?
IDEKATTINTVA kérhet újat.
blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png
center-icon.png Referenciák
blank.gif
Az a hasonlat jut eszembe a közös munkánkról, amikor vitorlázom, én vagyok a kapitány (mert az én életemről volt szó), és van egy nagyon jó navigátorom (ez Te vagy). A döntések és a felelősség az enyém, de te akár kérdésekkel, akár meglátásokkal tereled a hajót, és felvázolod a döntések lehetséges következményeit, és rejtett, látens okait is gyakran. Olyan érzésem van, mintha elkísértél volna életem abban a pár hónapjában. A találkozók után örömet éreztem, felszabadulást, megkönnyebbülést és magabiztosságot. "Olyan navigátor, akinek a viharos tengeren is nyugalom van a szemében".

Számomra legfontosabb az volt, hogy nyitott voltál (mind a gondolatok befogadásában, mind a kapcsolatok kialakításában), nyugodt (nem nagyon tudtalak meglepni szituációkkal, felkészült voltál) és örömteli (végig szem előtt tartottad, hogy a saját magam boldogságán és sikerein keresztül tudok másokat boldoggá tenni, akár a munkában, akár a magánéletben). Tehát nem az volt az alapfilozófiád, hogy "ezt és ezt csinálod rosszul", hanem "fejlődj, és jobb lesz neked, és másoknak is". Szerettem azt a hozzáállást, hogy nincsenek optimális megoldások helyes és helytelen utak, a saját utam minden döntésem. A legjobban a nyitottságod tetszett, ilyen fokú megértést csak a magabiztos emberek tudnak mutatni. Nem kötik a gondolkodásodat hiedelmek, sémák és előítéletek. Megtanítottál arra, hogy jogunk van az érzelmeinkhez és a gondolatainkhoz.
Bubori Zsolt
vállalati tanácsadó
A gyakorlatiasság volt a legfontosabb. Nem egy általános, elméleti tréningen vettünk részt, hanem olyan ránk szabott, hasznos tréningen, ahol a mi problémáinkra kaptunk megoldást. Elindult egy tanulási folyamat, az elmélet és az élet között könnyű volt megtalálni a párhuzamot. Nem volt frusztráló, hogy ki kellett állni szerepelni, így a megszerzett tudást rögtön alkalmaztuk is a gyakorlatok során. Mostantól képesek vagyunk a munkánk során használni az itt tanultakat. Kiemelnénk a trénerek felkészültségét, rugalmasságát és alkalmazkodó képességét, amely erősségekre szükség is volt a nem szokványos csapatunk miatt.
Schönherz Iskolaszövetkezet vezetőségeNagyon élveztem Nadettel a munkát, alkalmainkon könnyedén repült az idő, de nagyfokú hatékonysággal. Nyitottsága, érdeklődése, támogató viselkedése és kedvessége az első pillanattól kezdve biztonságérzettel töltött el, ami munkánk során végig megmaradt.
Bonnyai Ágnes
experienced senior accountant
Process Solutions Kft
Az együttműködés Nadettel azt a meggyőződést hozta számomra, hogy képes vagyok elérni a céljaimat. Semleges, de támogató jelenlétével és figyelmével, lényegretörő és gyakorlatias kérdéseivel, bátorító visszajelzéseivel hozzásegített, hogy a korábban ködös távlatokból kirajzolódjon egy tiszta és egyenes út a vágyaim elérése felé. Izgalmas és sok sikerélményt hozó volt a közös munka, hálás köszönet érte!
Kormos Éva
jógaoktató
Úgy  menten el Nadetthez, hogy nem tudtam pontosan min szeretnék változtatni, csak egyszerűen nem éreztem jól magam a munkámban. A rendszeres beszélgetések segítettek abban, hogy rendezzem magamban a munkával (és egyben az élettel) kapcsolatos elképzeléseimet, igényeimet. Olyan kérdésekre kaptam választ, melyeket eddig meg sem tudtam fogalmazni. A coaching elindított a  tudatos fejlődés útján, amely segít feladataim hatékonyabb elvégzésében, ügyfélkapcsolatok kezelésében, munkatársakkal való együttműködés javításában. Nadettel közös munkánk eredményét nem csak én, hanem munkatársaim, főnököm is észrevették (sőt még a családom is tapasztalta a változás). Mindezekért utólag is ezer köszönet.
Marczell Zsófia
IT tanácsadó, projektvezető
Nadett igazi katalizátor: a segítségével megismert technikákat hosszú távon önállóan is tudom alkalmazni. Kooperatív, igényes, alapos. Sok-sok pozitív visszajelzése is sokat jelentett a számomra.
Sándor Ildikó
PhD néprajzkutató
Másfél éven keresztül minden hétfőm vele kezdődött. A hétfő reggelek, amelyekhez más sem hiányzott, mint egy kitartó, mosolyával egyszerre ölni és szeretni tudó pszichológus, aki minden könyörgésem ellenére sem hagyott elsétálni egy-egy kellemetlen témával. Pedig én futottam volna... Ördögi ügyességgel terelt lelkem legmélyebb bugyraiba, hogy aztán angyali mosollyal hagyjon égni saját tüzemben.
Amikor már a pokolba kívántam az egészet, őt is, na akkor megszületett a megoldás. Soha egyetlen pillanatra sem hagyott magamra pokolbeli kínjaimmal, sőt...! Közös kalandozásaink ma is vissza-visszatérnek a mindennapjaimba.
Köszönöm, hogy megtanított élni a lelkemben tomboló téllel.
Csovelyák Zita
Senior manager; ITU
A bennem kialakult kép a közös munkánkat illetően pozitív. Az együtt dolgozás kellemes volt, és szituáció szempontjából egy olyan helyzethez hasonlítanám, mint mikor tanár és diákja lelkesen dolgozik, beszélget együtt egy mindkettejük számára érdekes és izgalmas témán. Vidám, értelmes és odafigyelő partnernek láttalak. Sokrétű tudással rendelkezel, amit mindig megfelelően és időben adagoltál, odafigyelve arra, hogy adott időpontban éppen mi a releváns. A személyiséged és a stílusod is hozzájárul ahhoz, hogy oldott, kötetlen légkörben zajlódjanak a megbeszélések.
Pesti Ákos
okleveles közgazdász
Nadett kiválóan vezette a beszélgetéseinket. Találkozásaink arra késztettek, hogy végiggondoljam, mi az, ami fontos nekem és mi az, amitől rosszul érzem magam. Kérdéseivel szinte észrevétlenül jutottunk el egy-egy probléma gyökeréhez és onnan már gyerekjáték volt a megoldás.
Pál Zsuzsanna
közgazdász, tanácsadó
Nagyon sokat segített az a pár alkalom, amikor találkoztunk és bízom benne, hogy lesz majd valamilyen fajta folytatás. Minden alkalom megerősített és támogatott céljaim felé való haladásban, illetve sikerült a coaching során tisztázni magamban, hogy pontosan merre is tartok és mi a fő célom. Hálás vagyok érte.
Göndör Nóra
Senior HR Generalista
Icon Klinikai Kutató Kft.
Nadettel a PhD tanulmányaim befejezését követően beszéltem meg a további karrier-lehetőségeimet. A szempontok, amikre találkozóink során rávezetett, nemcsak egy jól definiált cselekvési terv kialakításában és végrehajtásában segítettek, hanem meg is nyugtattak, hogy jó úton járok. A vele való beszélgetést minden döntési helyzet mellé tudom ajánlani.
(közgazdász, név nélkül kérte nyilvánosságra hozni az értékelését)A számunkra tartott előadás hasznos információkat tartalmazott. Az elvégzett gyakorlatok, feladatok jól modellezték a mindennapok kihívásait. A tanult technikákat a munkánkban, mint a magánéletben hasznosítani fogjuk. Mai életünk egyik legnagyobb egészségi kockázata a stressz. Ennek kezelésére jól használhatóak a bemutatott gyakorlatok. Nagyon köszönjük!
Schiedel Kéménygyár Kft.


blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png