1.png Csodacoach.hu - Coaching, Siker az üzletben és a magánéletben 2.png
bs1.png bs2.png bs3.png
side-icon.png Navigáció
blank.gif blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png

Kérlek "lájkold" a Facebookos oldalamat, köszönöm!


side-icon.png Bejelentkezés
blank.gif
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztrált?
IDEKATTINTVA regisztrálhat.

Elfelejtette a jelszavát?
IDEKATTINTVA kérhet újat.
blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png
center-icon.png Tréning
blank.gif


Ügyfeleink azok a cégek, amelyek a vállalati célok megvalósulása érdekében fejleszteni szeretnék a dolgozóikat. Felismerték, hogy jól megtérülő befektetés a tréning, mert sok múlik az embereken. Külső és belső kihívásokkal küzdenek, a folyamatos változás koordinálásában örülnek a szakszerű támogatásnak.

Felmérjük a cég igényeit, figyelembe vesszük a sajátosságokat, a szervezeti és egyéni célkitűzéseket, a stratégiai szempontokat, a vezetési attitűdöket, a szervezeti kultúrát és mindezek alapján olyan tréninget állítunk össze, ami speciálisan az adott problémákra nyújt megoldást. Már a tréningen elkezdjük használni a tanultakat, ezáltal megalapozzuk azt az attitűdöt, hogy a friss ismeretek gyakorlással elmélyíthetők, automatikus, magabiztos tudássá alakíthatók.

A tréning végeztével utókövetéssel gondoskodunk arról, hogy a képzés résztvevői a napi munkájukban alkalmazzák megszerzett ismereteiket, megmaradjon a lelkesedésük és a folyamatos gyakorlás során fejlődjenek készségeik, képességeik. Kompetenciájuk gyarapodásának hatékony, gördülékeny együttműködés, optimális folyamatok, adaptív válaszok, a kitűzött célok megvalósítása valamint a cég sikere az eredménye.
blank.gif
sideb-left.pngsideb-right.png